Nederlands

Kamisori Kappersscharen - Het Verschil


Vakmanschap:

Kamisori’s innovatieve scharen zijn voorzichtig met de hand vervaardigd van de beste materialen die vandaag de dag beschikbaar zijn; geen enkel ander bedrijf combineert zo’n breed scala aan metalen van hoge kwaliteit met zulk uniek vakmanschap. Het eindresultaat zijn lichtgewichte, ergonomische en perfect uitgebalanceerde scharen voor snel, nauwkeurig en vloeiend knippen.

Elke schaar wordt vernuftig vervaardigd op basis van de resultaten van jaren onderzoek, testen en ervaring. Elke schaar doorloopt een reeks van 93 verschillende zorgvuldige stappen om te verzekeren dat het eindresultaat niets minder dan perfectie is. De meestervakmannen maken al generaties lang kappersgereedschappen en voor hen is het vervaardigen van superieure scharen een kunstvorm die alleen aan bepaalde personen, die beschikken over uitgebreide talent en ervaring, voorbehouden is.

Levenslange Garantie:

Wij hebben vertrouwen in de gereedschappen die wij vervaardigen en staan volledig achter hun vermogen om complete klanttevredenheid te garanderen. Wanneer u een Kamisori schaar aanschaft, wordt u gedekt door onze onvoorwaardelijke levenslange garantie, onze exclusieve 1-jarige garantie voor per ongeluk opgelopen schade, en een ‘niet tevreden, geld terug’ garantie van 15 dagen.

Perfecte balans, ongeëvenaarde scherpte; een meesterwerk van elegantie. Kamisori scharen worden gebruikt en aanbevolen door platform haarstylisten over de hele wereld. Ervaar innovatieve scharen die worden erkend als behorend tot de beste ter wereld.

UPDATE: Onze Facebookpagina heeft inmiddels meer dat 300.000 LIKES/volgers van kappers, meer dan welk kappersscharenmerk dan ook! Wij kunnen met recht zeggen dat wij officieel het meest populaire kappersscharenmerk ter wereld zijn!

nederland@kamisorishears.com
Email in English if possible.