Nederlands

Kamisori Schaar Geverifieerde Recensies

Recente Google-geverifieerde recensies:

Om meer te zien kunt u terecht op de Facebookpagina van Kamisori:

https://www.facebook.com/KamisoriShears

Kamisori Scissors Verified Reviews

Kamisori Scharen Geverifieerde Recensies

Hier vind je honderden klantenrecensies en interactie over ons merk.

“Fantastische schaar en ziet er fantastisch uit, on fire!!! Het begon met een Black Diamond set. Eén knipbeurt en ik was verkocht! Nu heb ik een arsenaal aan Kamisori scharen voor elke behoefte, maat, vorm en stijl. Wanneer mijn staf en vrienden uit de kappersindustrie willen investeren in zichzelf en in hun carrière, zeg ik ‘Kamisori’. Ik knip met niets anders. Kamisori scharen hebben een diepe indruk op mij gemaakt. Sterker nog, ze maken een diepe indruk op mijn klanten.”

Paul Kane

Masterstylist en eigenaar van meerdere salons

New Jersey, VS

 

"Kamisori scharen knippen zonder twijfel van alle scharen die ik ooit gebruikt heb het vloeiendst en nauwkeurigst, de scherpte is ongeëvenaard.”

Tom Baxter

Britse Champion Platform Artist

London, Engeland, VK

 

“Ik ben de kapster voor de nummer-één bekeken Daytime Show ‘The Price is Right’. Als Hollywood kapster heb ik door de jaren heen veel verschillende dure scharen gebruikt. Laatst heeft mijn baas mijn lievelingsschaar op tv weggegeven nadat hij het haar van een vrouw met haar tot haar middel had afgeknipt. Ik had geen idee dat hij de schaar zou weggeven en het was mijn lievelingsschaar, maar, helaas, het was voor een goed doel. Nadat ik over de schok van het verlies van mijn lievelingsschaar heen was, ging ik op zoek naar een schaar die even goed zou zijn. Ik had niets gevonden totdat ik op de Kamisori website terecht kwam. Ik nam contact op met Zak en vertelde hem mijn verhaal. Niet alleen heb ik nu de beste schaar ooit (hij knipt als door boter) maar mijn hele klantenervaring met hem was zo fijn. Ik reken hem nu tot een van mijn vrienden en zal waarschijnlijk de rest van mijn carrière alleen nog Kamisori’s gebruiken! Bedankt Zak en ook bedankt voor de fantastische schaar die mijn baan beter maakt dan dat het al was.

Met vriendelijke groet en in vriendschap”

Mira Wilder

Hollywood Kapper

Los Angeles, California

 

"Ik houd van mijn Kamisori Musashi schaar, andere merken zijn er niet mee te vergelijken, ik ben verkocht!"

Gary G

Celebrity Kapper

Hollywood, California

 

"Kamisori scharen zijn pittig en scherp!!! Echt uniek, ik hou van ze. Bedankt iedereen…”

Jimmy Jackson

Platform Kapper/Stylist - 20 jaar ervaring

 

“Ik heb mijn bestelling vorige week ontvangen en wil jullie laten weten dat ik al 16 jaar een stylist ben, ik heb 3 Joewell scharen, een paar Fromms en nog wat anderen, en ik moet toegeven dat mijn nieuwe Kamisori scharen veruit mijn nieuwe lievelingsscharen zijn!! Ze zijn zo mooi en werken nog beter, IK HOU VAN ZE!! Ik kom zeker nog meer bestellen bij jullie, bedankt!”

Kathy Boulder

 

“I wilde zeggen dat ik al 16 jaar lang high-fashion innovatief kapperswerk doe. Ik heb scharen van tot wel 2.500 USD gekocht. Tijdens een haarshowvideo heb ik mijn Kamisori schaar en razor

gebruikt, gezien ik in de video verschillende technieken laat zien. Ik had die dag een pijnlijke pols en zag er ontzettend tegenop om dit te moeten doen, maar met deze schaar voelde ik geen spanning en had ik de flexibiliteit die ik nodig had om mijn kapsels te laten zien. De Feather Razor is ook fantastisch, en ik moet er ook bij zeggen dat de andere stylist en alle modellen gek waren van hoe mooi de scharen zijn. Ik zal zeker terugkomen en jullie hebben er een paar extra klanten bij. Bedankt dat jullie zulke mooie, high-tech scharen maken tegen zulke betaalbare prijzen.

Met vriendelijke groet”

Abraham K

Master Platform Hair Artist

New York

 

“Ik maakte me zorgen over het online kopen van een schaar die ik niet eerst in het echt kon voelen en zien. Maar zodra ik mijn nieuwe schaar ontving was ik gerustgesteld. Dit is een geweldige texturizing schaar, hij knipt nauwkeurig en voelt goed in de hand. De doos waarin de schaar werd geleverd is prachtig en ik voelde hierdoor echt dat ik een schaar van $500 had gekocht. Ik koop zeker nog een keer van Kamisori!

Met vriendelijke groet”

Barbie Fowler

 

“Ik heb de schaar gisteren ontvangen en meteen op werk gebruikt. Hij is geweldig! Ik ben zo blij dat ik deze website gevonden heb want ik had waarschijnlijk ergens anders veel meer uitgegeven. De schaar knipt zoveel vloeiender. Ik hou van mijn schaar, heel erg bedankt voor al jullie hulp :-)

Met vriendelijke groet”

Jane Miller

 

“Hoi Jeff, ik heb de grooming schaar vandaag op werk gebruikt en ik deed er half zo lang over als dat ik normaal nodig heb. Ik ben echt blij met mijn nieuwe Kamisori KP-4 en ik zal zeker al mijn collega’s op de beurzen waar ik kom over jullie bedrijf vertellen. Met vriendelijk groeten uit Florida.”

Kate Jocelin

 

“Ik heb vorige maand het Kamisori open scheermes gekocht en ik ben er zo blij mee… Het scheert echt fantastisch! Ik heb Dovo’s en TI’s maar mijn Kamisori is echt mijn favoriet, ook snel verzonden. Dat wilde ik even laten weten. Heel erg bedankt!”

Jay Hollyfield

 

“Ik wilde even zeggen dat ik van mijn nieuwe schaar houd. Ik knip al 25 jaar en heb nog nooit een schaar gevonden waar ik zo veel van houd. Ik ben er zo blij mee dat ik net een bestelling heb geplaatst voor de gekromde versie. Bedankt dat jullie zulke geweldige producten hebben!”

Tana Rigets

 

“Ik heb recentelijk 3 scharen van jullie bedrijf gekocht. Ik ben heel tevreden met de kwaliteit van de scharen, vooral voor de prijs. Ik was ook heel erg tevreden met de service die ik ontvangen heb en de goede communicatie. Mijn scharen waren heel zorgvuldig ingepakt. Ik heb ze ook snel ontvangen. Nogmaals, heel erg bedankt voor de geweldige service.”

Mike Brown

 

“Ik heb jullie schaar vandaag ontvangen, ik ben echt onder de indruk van de kwaliteit tegen zulke betaalbare prijzen. De schaar knipt zo vloeiend, net als door boter heen knippen, ik HOU van de mooie etui. Ik kan niet wachten om jullie texturizing schaar uit te proberen! Ik kijk er zo naar uit! Ik zal jullie producten aan mijn collega’s aanraden. Met beste wensen uit Arizona.”

Sandra Mathers

 

“Hallo, de schaar is hier snel aangekomen in Duitsland, bedankt! Ik ben helemaal tevreden met de kwaliteit en ik zal zeker in de nabije toekomst meer scharen van jullie bedrijf bestellen. Met lieve groeten uit Duitsland.”

Dagmar Schlegel-Norf

 

“Ik ben al 7 jaar lang kapper, ik moet zeggen dat dit de beste schaar is die ik ooit gebruikt heb. Bedankt voor de geweldige prijs voor mijn Hitachi schaar, ik heb bij andere merken wel drie keer zoveel uitgegeven!”

Cathy Lou

 

“DE ALLERBESTE! Klantenservice onvergelijkbaar met anderen, kwaliteit van de schaar is ongelooflijk, koop hier!”

Vova Berezin

Montreal, Canada

 

“Ik heb de scharen net met de post ontvangen. Ze zijn fantastisch! Heel erg bedankt, ik zal mijn medewerkers en collega’s over de kwaliteit van jullie product vertellen.”

LEOPOLDO GONZALEZ

 

“Schaar was perfect en verzending was uitstekend. Ik zal nogmaals bij jullie kopen!”

Jimmy H

 

“ “Shear” Perfection! De Hitachi is een prachtige schaar en wat is hij SCHERP!!! Nogmaals bedankt Zack.”

Abdul Haashimi

 

“Hoi, ik wilde even een bericht achterlaten dat ik vandaag de bestelling ontvangen heb en dat we nu een heel gelukkige kleindochter hebben. Heel erg bedankt! Ik kijk ernaar uit om jullie uitdunschaar binnenkort te kopen.”

Anna Gerard Smith

Sydney, Australia

nederland@kamisorishears.com
Email in English if possible.