Nederlands

Voorwaarden en Privacy

Let op dat u, door het plaatsen van uw bestelling bij ons bedrijf en/of het gebruik van onze website, akkoord gaat met onze voorwaarden van verkoop zoals hieronder beschreven. Het is belangrijk dat u alle voorwaarden begrijpt voordat u uw bestelling plaatst bij Kamisori Inc. Indien u een element van de voorwaarden niet begrijpt, neem dan a.u.b. contact met ons op.

Betaling

Momenteel accepteren wij VISA, MC en PayPal. Alle prijzen worden aangegeven in EURO €.

 

Verzending:
Wij verzenden bestellingen met DHL Express (gegarandeerde levering). U kunt uw zending volgen op de DHL-website .
Er zijn snellere verzend opties beschikbaar voor extra kosten tijdens het afhandelen van uw bestelling. Als u uw bestelling voor een bepaalde datum moet hebben, raden we u aan om te upgraden naar een snellere verzend-methode die beschikbaar is tijdens het afhandelen van uw bestelling.
Om aan onze hoge servicestandaarden te voldoen, ongeacht het volume, worden alle bestellingen binnen 1 werkdag (24 uur) na ontvangst van de bestelling verzonden. Als bestellingen worden ontvangen tijdens een weekend of een vakantie, worden de bestellingen de eerst volgende werkdag verzonden. DHL accepteert alleen verzendingen op een geldig adres. We leveren niet aan postbussen of landelijke route-adressen.
We zijn verheugd aan te kondigen dat Kamisori de eventuele douanekosten dekt die tijdens internationale verzending worden gegenereerd .

Retour en Ruil voorwaarden:
Retourzendingen moeten binnen 15 dagen na ontvangst terug worden gestuurd. Het product of de producten mogen niet worden beschadigd of tekens vertonen van slijtage of misbruik. Het product of de producten moeten schoon zijn en alle items (inclusief promotionele artikelen, de verpakking van het item, enz.) moeten worden geretourneerd. Allesdat wordt geretourneerd moet in onberispelijke staat zijn als een terugbetaling wordt verwacht.
Als een product (en) wordt geretourneerd, moet er eerst een e-mail naar ons worden gestuurd voor het retourneren, zodat we het kunnen antwoorden met instructies voor retourneren, indien nodig een toelatingsnummer.

Zorg ervoor dat de geautoriseerde retoursinstructies zijn gelezen en gevolgd voordat u uw pakket verzendt. Alle retourzendingen die niet correct zijn gemarkeerd volgens de geautoriseerde retoursinstructies, worden bij aankomst geweigerd.

Alle bestellingen MOETEN binnen 15 dagen na ontvangst terug worden gestuurd, zodat we een terugbetaling kunnen doen of ruilen. Dit betekent dat we in staat moeten zijn de datum te bepalen waarop het retourspakket is verzonden met behulp van de tracking-informatie van het pakket. Zorg ervoor dat het product goed is verpakt om beschadiging tijdens het verzenden te voorkomen. Als het product los in het pakket wordt gevonden en beschadigd is door een slechte verpakking, zijn restituties of ruilen niet toegestaan.

Dit is niet onderhandelbaar en Kamisori behoudt zich het recht voor de laatste oproep te doen.

HOUD ER REKENING MEE DAT: Uitverkooppunten (Specials), beurzen, scheermessen en alle accessoires (inclusief sieraden, holsters, texturizing scheerapparaten, enz.), ZijnEINDE verkoop. Geen restitutie of ruilen is toegestaan.

Garantie rendement:
Alle Kamisori scharen vallen onder onze levenslange garantie, tenzij anders aangegeven. Kamisorischaren zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten. We zullen elke schaar repareren of vervangen die defecten of gebreken vertoont. Houd er rekening mee dat normale slijtage, ongeoorloofd slijpen en misbruikte of beschadigde producten niet worden gedekt. Verzenden en afhandelen in beide richtingen moet worden gedekt door de klant en is niet de verantwoordelijkheid van Kamisori .

HOUD ER REKENING MEE DAT: Slijperservices zijn niet inbegrepen bij KamisoriShear-aankopen. Deze dienst kan worden gekocht op onze website.

Als u geïnteresseerd bent in een retour of ruil, stuur ons dan zo snel mogelijk een e-mail naar admin@kamisorishears.com met uw bestelnummer en een uitleg van het probleem dat u ondervindt met uw item.​

Typografische fouten
In het geval dat een product van KAMISORIInc. ten onrechte wordt vermeld tegen een onjuiste prijs, behoudt KAMISORIInc. zich het recht om de geplaatste bestellingen te weigeren of te annuleren voor producten die voor de verkeerde prijs zijn vermeld. KAMISORIInc. behoudt zich het recht voor om dergelijke bestellingen te weigeren of te annuleren, ongeacht of de bestelling is bevestigd en of uw creditcard is belast. Als uw creditcard al in rekening is gebracht voor de aankoop en uw bestelling is geannuleerd, zal KAMISORIInc. een krediet op uw creditcardrekening storten ten bedrage van de onjuiste prijs.

Privacy beleid:
Persoonlijke en financiële informatie: KAMISORI is 100% toegewijd aan het beschermen van uw privacy, zowel online als offline. Wij zullen uw persoonlijke gegevens nooit verstrekken, verkopen, verhuren of overdragen aan een individu of bedrijf. Wij gebruiken klantengegevens enkel omwille van het uitvoeren van bestellingen, het verstrekken van de bestellingstatus, het verstrekken van promotionele informatie en om ons te ondersteunen in het verbeteren van onze website, of om recensies op onze website te plaatsen.

Reclame per Email

Onze klanten zullen nooit doorlopende reclame per email ontvangen van ons, tenzij de klant op onze website toezegt om reclame te ontvangen, bij het afrekenen of via een dubbel opt-in proces. Indien de klant geen email van ons wenst te ontvangen gaan wij akkoord om een simpele uitschrijfprocedure beschikbaar te stellen, met instructies voor het uitschrijven in elke email. ​

Informatieverschaffing aan Derden

Wij maken gebruik van dienstverlening van derden zoals banken (indien de betaling via betaalopdracht of cheque is verricht) of leveringsbedrijven om ons te helpen bij het verzenden van uw bestelling. Deze bedrijven maken gebruik van uw gegevens om de betaling te autoriseren en uw bestelling af te leveren. Hierbuiten worden uw persoonlijke gegevens nooit verkocht, verhuurd, gedeeld of overgedragen aan derden. De informatie die u aan ons verstrekt is vertrouwelijk, en zal niet worden verkocht of verstrekt aan een individu, bedrijf of organisatie. Dit is onze eenvoudige belofte aan u.

Klantenservice

Indien u vragen heeft over privacy kunt u contact met ons opnemen via email.

Auteursrecht

De auteursrechten van deze website, het ontwerp en de inhoud zijn voorbehouden aan KAMISORI Inc. Alle rechten voorbehouden. Alle materialen op deze site zijn het eigendom van KAMISORI Inc. en worden beschermd door auteursrecht van de Verenigde Staten, Canada en internationaal auteursrecht. De samenstelling van alle inhoud op deze site is het exclusieve eigendom van de respectieve eigenaren en van KAMISORI Inc. Het is niet toegestaan om de materialen op deze site te herproduceren, modificeren, distribueren of opnieuw uit te geven (dan wel direct of via links) zonder onze vooraf verleende toestemming. Het is niet toegestaan om een handelsmerk, auteursrecht of andere mededelingen te verwijderen of aan te passen op kopieën van onze inhoud, tenzij van tevoren toestemming is verleend door KAMISORI Inc.

Handelsmerk en Intellectueel Eigendom

Alle handelsmerken, dienstmerken, dienstkleding en logo’s die op de website verschijnen zijn eigendom van KAMISORI Inc. Voor toestemming om materiaal van de site te gebruiken kunt u contact met ons opnemen: admin@kamisoriscissors.com

Beperking van Aansprakelijkheid

KAMISORI Inc. zal niet aansprakelijk zijn voor bijzondere of gevolgschade die resulteert door het gebruik van, of door het onvermogen om gebruik te maken van, de materialen op deze website of de prestaties van de producten, ook al is KAMISORI Inc. ingelicht over de mogelijkheid van dergelijke schade. Het kan dat de wetgeving die van toepassing is de bovengenoemde beperking van aansprakelijkheid, incidentele- of gevolgschade niet toestaat, dus de bovenstaande beperking geldt wellicht niet voor u. ​

Gebruik van de Website

Intimidatie op welke manier en in welke vorm dan ook op de website, waaronder via email, chat, of door het gebruik van onfatsoenlijke of beledigende taal, is ten strengste verboden. Het is verboden om zich voor te doen als anderen, waaronder als een werknemer van KAMISORI Inc. of andere officiële werknemer, gastheer/vrouw, of vertegenwoordiger, maar ook als andere leden of bezoekers op de website. Het is niet toegestaan om inhoud via de website te uploaden, distribueren of anders de publiceren wanneer de inhoud smadelijk, lasterlijk, onfatsoenlijk, bedreigend, een inbraak op privacy of auteursrechten, beledigend, illegaal of anderszins aanstootgevend is, wat een misdrijf vormt of aanmoedigt, de rechten van welke partij dan ook schendt of anderszins leidt tot aansprakelijkheid en schending van de wet. Het is niet toegestaan om commerciële inhoud op de site te plaatsen of om de site te gebruiken om anderen uit te nodigen om lid te worden van een andere online commerciële dienst of een ander bedrijf.

Disclaimer met betrekking tot Deelname

KAMISORI Inc. houdt zich niet bezig met en is niet in staat om overzicht te houden op alle communicaties en materialen die op de website worden gepost of door gebruikers van de site worden gecreëerd, en is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud van deze communicaties en materialen. U erkent dat KAMISORI Inc., door u te voorzien van de mogelijkheid om door gebruikers gegenereerde content te bekijken en distribueren, slechts als passieve doorvoer voor deze distributie fungeert en geen enkele verplichting dan wel aansprakelijkheid gerelateerd aan de inhoud en activiteiten op de site op zich neemt. Echter, KAMISORI Inc. behoudt het recht om communicaties of materialen te blokkeren of verwijderen die Kamisori volledig naar eigen inzicht (a) beledigend, lasterlijk of onfatsoenlijk (b) frauduleus, bedrieglijk of misleidend (c) in schending van auteursrecht, handelsmerk of ander intellectueel eigendom van een ander of (d) aanstootgevend of anderszins onacceptabel voor KAMISORI Inc. acht.

Schadeloosstelling

U gaat akkoord om KAMISORI Inc., zijn medewerkers, directeuren, werknemers, agenten, licentiegevers en leveranciers (bij elkaar genomen de Service Providers) schadeloos te stellen, te verdedigen en schuldeloos te achten voor en tegen welke verliezen, onkosten, schade en kosten, waaronder redelijke honoraria van de advocaat, die resulteren in welke schending van deze voorwaarden dan ook of enige activiteiten gerelateerd aan uw account (waaronder nalatig en foutief gedrag) door u of enig ander persoon die toegang heeft tot de website via uw account. ​

Toestemming
Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met onze Voorwaarden.

Feedback en Vragen

Wij horen graag uw vragen, opmerkingen en zorgen over onze Voorwaarden. Email ons met alle feedback omtrent privacy, voorwaarden of andere zaken.

nederland@kamisorishears.com
Email in English if possible.