Nederlands

Waarschuwing Nepproducten

Kamisori Hairstyling Scissors - Counterfeit Alert

Wij hebben een aantal vragen ontvangen over de Kamisori scharen op Ebay, Alibaba en andere websites. Help ons en toekomstige klanten door uw vrienden voor neppe Kamisori scharen te waarschuwen. Wij verkopen onze scharen nooit vanuit China, Taiwan of Pakistan. Zorg dat de schaar die u aankoopt een echte Kamisori schaar is, anders wordt u zeker opgelicht. Neppe Kamisori scharen zullen niet juist knippen en zullen waarschijnlijk na enkele maanden of zelfs weken breken zonder garantiedekking.

Indien
A) U uw schaar koopt op Alibaba of eBay of andere online/veiling-websites
B) en het product wordt verzonden vanuit China, Taiwan of Pakistan,
Dan koopt u bijna zeker een nepproduct!

Onze scharen hebben geheime markeringen en patronen die kunnen dienen om echte Kamisori scharen van namaakproducten te onderscheiden. Deze markeringen zijn ook aanwezig op onze verpakkingen en accessoires.

Wij raden u aan om uw scharen direct hier op onze website te kopen, op onze haarshows of bij een van onze geautoriseerde distributeurs, groothandels of vertegenwoordigers. Als u niet zeker weet of een verkoper een van onze geautoriseerde verkopers is, neem dan contact met ons op.

Kamisori Inc. is zich actief aan het verdiepen in diegenen die neppe Kamisori producten verkopen. Alle personen en bedrijven die neppe Kamisori producten produceren of verkopen zullen aansprakelijk worden gehouden en in de ruimste zin van de wet worden vervolgd.

nederland@kamisorishears.com
Email in English if possible.